4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Gençlerden örnek davranış

Muş'un Varto ilçesinde bir grup genç, kanser hastası bir vatandaşın tedavi masraflarını karşılamak için dayanışma gecesi düzenlediler.


İlçeye bağlı Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden ve işçi emeklisi olan Ali Karahan, mide kanseri hastalığı nedeniyle bir süredir İzmir Tepecik Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görüyor. Ali Karahan'ın maddi durumunun iyi olmadığı için hastane masraflarını karşılamakta zorluk çektiğini öğrenen bir grup genç, destek amaçlı bir dayanışma gecesi düzenlendi. Kültür Merkezi'nde yöresel sanatçıların yer aldığı bir müzik programı düzenleyen gençler, sattıkları bilet parasından elde ettikleri 2 bin 500 lirayı Ali Karahan'ın eşi Hatun Karahan'a teslim ettiler.


Dayanışma gecesini Ali Karahan'dan habersiz düzenlediklerini belirten Erkan Aktay adlı genç, kendilerine destek veren herkese teşekkür ettiklerini belirtti.
Yapılan davranış karşısında çok duygulandığını belirten Ali Karahan'ın eşi Hatun Karahan ise, kendilerine destek veren gençlere minnettar olduklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 22:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?