3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Hayat normale dönüyor

BULANIK'TA HAYAT NORMALE DÖNÜYOR

Muş'un Bulanık ilçesinde 2 kişinin ölümü ile sonuçlanan olayların ardından, kentte hayat normale dönüyor.

Muş'un Bulanık ilçesinde önceki gün ve dün yaşanan gerginlikten sonra, sabah saatlerinden itibaren esnaf kepenk açmaya başladı.

2 günlük aranın ardından belediyenin de anonslarıyla birlikte esnaf kepenk açarken, hayat yavaş yavaş normale dönmeye başladı. Olay çıkmasını istemediklerini ifade eden dükkan sahipleri, gelişmeleri büyük üzüntü ile karşıladıklarını belirterek, "Olan biz esnafa oldu. 2 gündür mağduruz. Dükkanımız zarar görmesin diye kepenk kapattık. Keşke bu olaylar olmasaydı" dedi.

Kapatılan Demokratik Toplum Partisi'nden seçilen Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya ise ölenlere rahmet, ailelerine ise sabır diledi. Yaşananların üzücü olduğunu ifade eden Akkaya, "DTP'nin kapatılması ile ilgili vatandaşlarımız tepkilerini göstermek için demokratik haklarını aramıştı. Ama sağduyulu olacağız, halkımız sağduyulu davranacaktır. Bu olaylar bir daha yaşanırsa kabul etmeyiz" dedi. İlçe merkezinde akşam saatlerinde polisin marş söyleyerek yürümesine tepki gösteren Akkaya, "Bu tür davranışlar

halkı tahrik ediyor. Bir daha olmamasını istiyoruz. Bir daha olursa kabul etmeyiz" şeklinde konuştu.

BULANIK'TA HAYAT NORMALE DÖNÜYOR
BULANIK'TA HAYAT NORMALE DÖNÜYOR
BULANIK'TA HAYAT NORMALE DÖNÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 10:49:01
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 12:03:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?