4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Hırsızı saç kepeği ele verdi

Muş Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayını saç kepeğinden yola çıkarak aydınlattı.

Konuyla ilgili Muş Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 22 Aralık 2009 günü PTT karşısındaki bir iş yerinde hırsızlık olayı meydana geldiği ve iş yeri sahibinin haber vermesi üzerine titiz bir çalışma yapan Olay Yeri İnceleme ekiplerinin buldukları bir bereyi Ankara Kriminal Laboratuarı'na gönderdiği belirtildi.

Açıklamada, "26 Ocak 2010 tarihinde başka bir kasa hırsızlığından gözaltında alınan ve tutuklanan C.S. isimli şahıstan geçmişe dönük olayların aydınlatılabilmesi için kan örneği alındı. Alınan kan örneği ile 22 Aralık 2009 tarihinde bahse konu iş yerinden elde edilen bere üzerindeki saç kepeğinin DNA'sının uyumlu olduğu tespit edilmiştir. Başka bir suçtan tutuklanan ve kısa bir süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan C.S., Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından önceki gün gözaltına alındı. C.S. isimli şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edilmiştir" denildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 11:03:04
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 17:18:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?