4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Hırsızlar kameraya yakalandı

Muş'ta bir iş yerine giren hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandılar.

Hırsızların iş yerinin kapısını nasıl açtıkları ve olaydan sonra nasıl uzaklaştıkları kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Muş'ta Eski Hal civarında üç ayrı iş yerine giren ve güvenlik güçleri tarafından yakalanan iki hırsız güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Hırsızlar, önceki gece saat 23.00 sıralarında önce Özcanlar Peynircilik, daha sonra da Kebabistan Lokantası isimli iş yerlerini girdiler. Kebabistan Lokantası'nın yanında bulunan bir iş yerinin kameralardan habersiz işyerinin kapısını kısa süre içerisinde açan hırsızlar yaklaşık 4 dakika kaldıkları iş yerini terk ettiler. Kebabistan Lokantası'na giren hırsızlar güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildikten sonra başka bir iş yerini daha soymak için olay yerinden uzaklaştılar.

Daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir tüp gaz bayisine giren aynı hırsızlar, duyarlı vatandaşların 155 Polis ihbar hattını arayarak Eski Hal civarında şüpheli kişilerin dolaştığını bildirmesi üzerine, bölgeye sevk edilen ekipler tarafından kısa süre içerisinde yakaladılar.
Polis tarafından gözaltına alınan ve üzerinden iş yerlerinden çaldıkları bol miktarda bozuk para çıkan Y.Ö ve M.F.K isimli hırsızlar, sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 13:01:05
Güncelleme :19 Mart 2009 Perşembe 13:03:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?