19
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Isınma problemi çözüldü

Muş'un Varto İlçe Devlet Hastanesi'nde yaklaşık bir haftadan beri devam eden ısınma probleminin giderildiği, kaloriferlerin yanması ile birlikte yatan hasta kabul edilmeye başlandığı bildirildi.


Kazan dairesinde meydana gelen bir arıza yüzünden kaloriferlerin yeterince yanmaması sonucu yatan hasta kabul edilmeyen Devlet Hastanesi yeniden ısınmaya başladı. Hastane Başhekimi Uzman Dr. Aydın Toktamış, teknik servisin yaptığı çalışmalar sonucunda kazan dairesindeki arızanın giderildiğini belirtti. Yatan hasta almaya başlandıklarını belirten Dr. Toktamış "Kazan dairemizde meydana gelen arıza sonucu yeteri kadar peteklerimiz ısı vermemekteydi. Peteklerin ısı oranını faaliyete sokmamız açısında teknik servis çağrılarak problem giderildi. Bugün itibarıyla yatan hasta kabullerine başladık. Kazan ve peteklerimizde her hangi bir sorun yaşanmaması için teknik servisteki arkadaşlarımızda bir iki gün daha burada tutacağız. Çünkü arkadaşlarımızı il dışından geldiler. Onun için sorununu tam giderilmesiyle birlikte kendilerini göndereceğiz" dedi.


Boylu köyünden yatan hasta sahibi Yusuf Altın, hasta olan çocuğunun yatırıldığını belirterek "Kaloriferlerimiz yandığı gibi hastane müdürü de bize bir ısıtıcı getirdi. Şimdilik hastane sıcak ve ısınmada her hangi bir problem yok. Çalışanların hepsine teşekkür ederim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 16:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?