3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Jandarmadan geniş güvenlik önlemi

Muş'un Mescitli köyünde 5 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavgada yaralanan 4 kişi Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olay sonrası jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.


Alınan bilgilere göre, olay, saat 10.00 sıralarında babaları birbirleriyle amca çocukları olan Yüksel ve Yıldırak aileleri arasında muhtarlık konusundaki husumet sebebiyle kavga çıktı. Kavgada iki tarafın da silah kullanması sonucu, köyün eski muhtarı Hüseyin Yüksel (45), çocukları Masum (25) ve Mithat (20) Yüksel ile yeni muhtar Emin Yıldırak (40) yaşamını yitirdi. Olayda Abdulvahap, Bayram ve Çaçan Yıldırak ile Remzi ve Muharrem Yüksel de silahla çeşitli yerlerinden yaralandılar.


Olayın ardından Muş'tan 60 kilometre mesafede olan Mescitli köyünde jandarma ekipleri tarafından geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, yaralılar ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ni kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Remzi Yüksel'in Elazığ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildiği, yaşamını yitirenlerin de Muş Devlet Hastanesi morgunda tutulduğu öğrenildi.
Olay üzerine hastaneye gelen ve kocası ile 2 evladını kaybeden kadının gözyaşlarına boğuldu

İha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 14:32:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?