4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Kahvehanede ÖSS hazırlığı

Muş'ta, Öğrenci Seçme Sınavı heyecanını şimdiden yaşayan öğrenciler neredeyse ellerinde testlerle dolaşmaya başladılar.

Dershaneden artan zamanını ders çalışarak geçiren öğrenciler, öğretmenlerine nerede denk gelirse test çözümünde yardımcı olması için fırsat kolluyorlar.


İstasyon Caddesi güzergahında çay ocağında oturan özel bir dershane öğretmeni Ercan Toplu, beklemediği bir anda öğrencisinin test çözümü için yardım talebi ile karşılaştı. Nejdet Sığlan adlı öğrenciye yardımcı olan öğretmen Toplu, öğrencilerine her zaman soru sormak için fırsat kollamaları gerektiğini tembihlediğini kaydetti.


Dershane dışında da olsa öğrencilerin sorularını çözmek için yardımcı olacağını ve öğrencilerin de bu durumu fırsata dönüştürmeleri gerektiğini belirten Ercan Toplu adlı öğretmen, Öğrenci Seçme Sınavı'ndan öğrencilerin başarılı sonuçlar almalarından büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.


ÖSS'ye hazırlanmak için gece gündüz demeden çalıştığını belirten Necdet Sığlan adlı öğrenci dershane dışında öğretmenlerle karşılaştığında, takıldığı veya bilmediği soruları sorduğunu ifade ederek öğretmenlerin de olumlu yaklaşımı ile karşılaştığını belirtti.
 

İha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 14:08:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?