4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Karayolları ekipleri yolları onarıyor

KARAYOLLARI EKİPLERİ YOLLARI ONARIYOR

Karayolları 113. Muş Şube Müdürlüğü ekipleri, yol onarım çalışmalarına başladı. Kış mevsiminde hasar gören karayollarında yama çalışması yapan ekipler, il sınırları içerisindeki tüm yolları kontrol ederek, hasarları onarıyor.

Son 50 yılın en sıcak ve yağışsız kış mevsiminin yaşandığı Muş'ta, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte karayollarındaki onarım çalışmaları da başladı. Kış mevsiminde asfaltta oluşan çukurları kapatmak için hummalı bir çalışma sürdüren karayolları ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kış mevsiminde karayollarının yer yer tahrip olduğunu söyleyen Karayolları 113. Şube Şefi Sulhattin Ömeroğlu, "Kış mevsiminde yollarda tahribat oluşuyor. Karayollarında yer yer oluşan çukurlar trafiğin seyrini etkileyebiliyor. Bu sebeple karayollarında oluşan çukurlar, ekiplerimiz tarafından asfaltla dolduruluyor. Onarım çalışmaları kapsamında ilimiz sınırları içerisinde kalan tüm yol ağında onarım çalışmaları yapılmaktadır. Bu yıl fazla kar yağmadı, ama yağmur fazla yağdı ve yollarımız geçen yıllara oranla daha fazla tahrip oldu" dedi.

Karayollarında seyreden araç sürücüleri ise, "Kış mevsiminde tahrip olan yollar sorun oluşturuyordu. Karayolları ekipleri karın erimesinin hemen ardından başlattığı onarım çalışmalarını halen sürdürüyor. Bu çalışmalardan ötürü karayolları ekiplerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 10:54:01
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 14:39:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?