8
Mayıs
2024
Çarşamba
MUŞ

Kayakseverlere müjdeli haber!

BELEDİYEDEN KAYAK SEVERLERE MÜJDELİ HABER

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, Güzeldağ Kayak Merkezi'ne destek vermek amacıyla hafta sonları ücretsiz servis düzenlediklerini söyledi.

İl merkezinden 20 kilometre mesafedeki Güzeldağ Kayak Merkezi'ne Muş Belediyesi'nden destek geldi. Gençlerin kahve köşelerinde zaman geçirmeleri yerine kayak sporuna eğilmeleri için ücretsiz minibüs seferleri düzenlendi. Cumartesi ve pazar günleri Belediye Meydanı'ndan kalkan minibüslerinin ücretsiz servis yapacağını kaydeden Belediye Başkanı Necmettin Dede, önemli bir ihtiyaç olan servis seferlerinin giderilmesi için destek verdiğini kaydetti. Şu anda 2 minibüs tahsis ettiklerini ifade eden Başkan Dede, minibüslerin yetersiz gelmesi halinde otobüsleri devreye sokacaklarını belirtti.

Güzeldağ Kayak Merkezi işletmecisi Seyfettullah Olcay ise, tesislerin Muş için çok önemli olduğunu belirterek, "Belediye Başkanı Sayın Necmettin Dede hem kayak evine, hem de kayak yapmak isteyen vatandaşla önemli bir destek sağlayarak belediyenin minibüslerini hafta sonunda servis aracı olarak kullanılmasını sağladı. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2011 Cuma 13:35:03
Güncelleme :11 Şubat 2011 Cuma 17:54:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan BEYAZTAŞ IP: 88.227.251.xxx Tarih : 12.02.2011 12:35:28

Sayın başkanım size helal olsun Muş güzelliği bir çok doğu illerinde anlatılıyor. Siz ne yapsanız yeridir. İNşallah değirinizi bilirler.