4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Kefen parasını çaldılar

YAŞLI ADAMIN KEFEN PARASINI ÇALDILAR

Muş'un Malazgirt ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında yaşlı bir adamın ölen eşinden kalan ziynet eşyası ile kefen parası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalındı.

Alınan bilgilere göre, olay ilçenin Mengüçgazi Mahallesi'nde ikamet eden 73 yaşındaki SSK emeklisi Elhadi Gönül isimli yaşlı adamın evinde meydana geldi. Evde kimsenin olmadığı bir esnada dış kapı kilidini kırarak içeri giren hırsız veya hırsızlar, evde halının altında saklı bulunan 10 bin TL değerindeki ziynet eşyası, döviz ve bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı.

7 yıl önce eşini kaybettiğini ve kızıyla yalnız yaşadığını söyleyen Elhadi Gönül, alışveriş yapmak üzere pazara gittikten sonra kızının da komşu ziyaretine gittiğini belirtti. Pazardan eve döndüğünde kapının açık olduğunu gördüğünü ifade eden Gönül, "Kızımın eve geldiğini düşündüm. Eve girdiğimde evin dağınık olduğunu, para ve ziynet eşyalarını sakladığım halının da kaldırıldığını fark ettim. Hemen polisi aradım. Evime giren hırsız ya da hırsızlar, eşimden kalan ziynetleri, bu yıl umreye gitmek için ayırdığım parayı ve kefen paramı almışlar. Yaklaşık 10 bin TL zararım söz konusu" dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

YAŞLI ADAMIN KEFEN PARASINI ÇALDILAR
YAŞLI ADAMIN KEFEN PARASINI ÇALDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 11:48:00
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 11:55:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?