4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Korgeneral'den okulda inceleme

KORGENERAL ÖZARSLAN KÖY İLKÖĞRETİM OKULUNDA

Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Mustafa Korkut Özarslan, Mehmetçik tarafından onarılan ve eksikleri giderilen Muş'un Malazgirt ilçesi Aynanı Hoca köyündeki ilköğretim okulunu ziyaret etti.

Korgeneral Özarslan, beraberinde bulunan 34. Motorlu Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, 34. Motorlu Piyade Tugayı Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Fatih Celaleddin Sağır ve Malazgirt Kaymakamı Mehmet Boztepe ile birlikte ziyaret ettiği Aynalı Hoca köyünde vatandaşlar tarafından karşılandı.

Okul öğrencilerine kırtasiye, köyün futbol takımına forma ve spor malzemeleri dağıtan Özarslan, okul yöneticileri ve köylülerin sıkıntı ve isteklerini dinledi, okulun kalan eksiklerini giderilmesi için elinde geleni yapacağını söyledi.

Aynalı Hoca Köyü Muhtarı Aydın Altun, 34'üncü Motorlu Piyade Tugayı Komutanlığı'na okullarındaki eksiklikler hakkında müracaat yaptığını söyleyerek, "Sağ olsun komutanımız köyümüz okulunun eksikliklerinin giderilmesi için destek sağladı. Okulumuz için Atatürk büstü, Atatürk köşesi, pencerelere korkuluk, anasınıfına laminat parke, tüm sınıflara pano, idareye ve sınıflara masa, sandalye bırakılarak sınıflar boyandı. Ayrıca köyümüzü ziyaret ederek bizleri gururlandırdıkları için teşekkür ediyoruz" dedi.

KORGENERAL ÖZARSLAN KÖY İLKÖĞRETİM OKULUNDA
KORGENERAL ÖZARSLAN KÖY İLKÖĞRETİM OKULUNDA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 11:24:03
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 16:09:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?