4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Malazgirt'te okul ve lojman müjdesi

Muş'un Malazgirt İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Subaşı, 2009 yılı içerisinde 11 derslikli 2 okul ve 23 lojman yapımının gerçekleştirileceğini söyledi.

Makamında Malazgirt ilçesine yapılacak olan yatırımlarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Salih Subaşı, eğitim yatırımlarının artarak sürdüğünü söyledi. Malazgirt'te eğitimdeki başarının her geçen gün arttığını belirten Salih Subaşı, "Eğitim camiasının aldığı yatırım ve başarıların ardından Malazgirt'e verilen önemin arttığı gözlendi. Malazgirt'e 2009 yılı içerisinde 23 öğretmen lojmanı, 12 ve 24 derslikli iki okul yapılacak. Bu yatırımlar 2009 yılı içerisinde faaliyete geçirilecek. İl genelinde aldığımız bilgi yarışması birinciliği ve halk oyunlarındaki başarılarımız, ilçemizin eğitim-öğretim olarak ne kadar ileriye gittiğinin göstergesidir. Bizim hedefimiz bu başarıları korumak değil, daha büyük başarılara imza atmak olacaktır. Okul idarecileri ve öğretmenlerimizin de daha büyük gayretleri ile ilçemizin konumunun da daha iyi yerlere geleceği inancını taşıyorum" dedi.

Subaşı, geçen yıl yapılan yatırımların hemen hemen tamamlandığını, sadece Kız Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi'nin eğitim-öğretimini sürdüreceği binanın çok küçük bürokratik işlemlerinin kaldığını belirterek, Malazgirt'in geçmiş yıllara oranla, hem yapı, hem de eğitim olarak çok iyi yerlerde olduğunun altını çizdi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 12:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasköy lü IP: 87.144.199.xxx Tarih : 14.02.2009 20:29:01

 Müdür beye saygilar ve basarilar,insaalah sizin gibi insanlar memleketimizde cogalir da milletimize iyi hizmet verir.