4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Minik Ömer okuluna kavuşamadı

Önceki gün evlerinin önünde oynadığı sırada hızla gelen bir aracın çarpması sonucu yaklaşık 100 metre sürüklenerek feci şekilde hayatını kaybeden Minik Ömer’in 5/C sınıfında göz yaşı ve yas vardı. Arkadaşları ve öğretmeni tarafından sırasına çiçek ve fotoğrafının bırakıldığı Ömer Meriç’in arkadaşları büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek adeta göz yaşına boğuldular. Ömer Meriç’i çok sevdiklerini ve yeniden aralarında görmek istediklerini söyleyerek göz yaşlarını tutamayan Mehmet Ali Kocaman ve diğer arkadaşları, Ömer’i hiç bir zaman unutmayacaklarını söylediler.

Meydana gelen trafik kazası sebebi ile hayatını kaybeden Ömer Meriç’in sınıfında öğrenci arkadaşlarını teselli etmek için konuşan Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Erkan Solak’ın konuşmasını dinleyen öğrenciler, göz yaşlarına boğuldular. Yeni eğitim ve öğretim yılına buruk bir şekilde başladıklarını belirten Okul Müdürü Erkan Solak, "Yaşanan üzücü bir trafik kazasında kaybettiğimiz canımız, ciğerimiz Ömer, artık aramızda olmayacak. Lütfen sizler dikkatli olun ve bize ikinci bir Ömer’in acısını daha yaşatmayın" diye konuştu.

Çalışkan ve dürüst bir öğrencilerini kaybettiklerini söyleyen 5/C Sınıfı Öğretmeni Gülistan Ulaş da, "Gazi İlköğretim Okulu’nun ve ailesinin başı sağ olsun" dedi.

iha-muş
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2004 Salı 12:50:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?