3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Miniklerden bilim şenliği

MİNİKLERDEN BİLİM ŞENLİĞİ

Muş Hikmet Uluğbay İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 6. Bilim Şenliği'nde öğrenciler tarafından yıl boyunca hazırlanan projeler sergilendi.

Okulda düzenlenen şenliğe Vali Erdoğan Bektaş, Vali Yardımcısı Ali Edip Budan, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile veliler katıldı. Vali Erdoğan Bektaş, tüm projeleri yakından inceleyerek ilgili bilgi aldı. Öğrenci ve öğretmenleri düzenlenen sergi ve çalışmalardan dolayı kutlayan Vali Bektaş, "Çocuklarımızın yapmış oldukları çalışmaları tek tek inceledik. Bugün burada, çocuklarımızın öğrendiklerini deneyerek, yaparak uygulamalı olarak anlattıklarına şahit olduk. Okulumuzun imkanları da iyi durumda. Öğretmenlerimiz, müdürümüz güzel çalışmalar yapıyor. Bu güzel çalışmaların sonucunu da sınavlarda elde etmiş oldukları başarılarda görüyoruz" dedi.

Bilgi teknolojileri, matematik ve fen bilgisi derslerinde proje çalışmalarının yapıldığını dile getiren Okul Müdürü Murat Taşdemir ise, 300'e yakın öğrencinin yaklaşık 150 projede görev aldığını ve serginin 2 gün süreceğini belirtti.

MİNİKLERDEN BİLİM ŞENLİĞİ
MİNİKLERDEN BİLİM ŞENLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 16:38:01
Güncelleme :9 Haziran 2010 Çarşamba 18:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?