3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

MOBESE çalışmaları tam gaz

MOBESE İÇİN ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Muş Valiliği ve Türk Telekom arasında yapılan protokol gereği bu yıl kurulması kararlaştırılan Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) için çalışmalar başladı.

İstasyon Caddesi'nde çalışmalara başlayan Telekom Muş İl Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede altyapı döşemelerini tamamlamayı hedefliyor. MOBESE'nin daha önce protokol imzalandığını kaydeden Telekom İl Müdürü Ahmet Söylemez, altyapı çalışmaları kapsamında güvenlik kameraları tarafından alınacak olan görüntülerin izleme merkezine aktarılması için fiber optik kablolarla döşeme çalışmalarının başladığını ifade etti. Fiber optik kablo çalışmalarını mart ayı sonuna kadar tamamlamayı hedeflediklerini ifade eden Söylemez, üstyapı çalışmalarını da haziran ayında tamamlamayı planladıklarını söyledi. Çalışmaların büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirten Söylemez, Muş'ta kurulması için çalışmaları başlatılan MOBESE'nin temmuz ayında teslim edileceğini kaydetti.

25 noktada 66 kamera kurulacağı ve kameraların 19'unun hareketli, 23'ünün sabit olacağı belirtilirken, ayrıca 3 noktada ise 24 Plaka Tanıma Sistemi Kamerası kurulacağı bildirildi.

MOBESE İÇİN ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
MOBESE İÇİN ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 12:17:04
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 13:22:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?