4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

MŞÜ'de bahar şenliği

MŞÜ 2. BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) 2. Bahar Şenliği başladı.

MŞÜ Eğitim Fakültesi önünde tekerlekli kayak yarışması ile başlayan törenler daha sonra Malatya Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde şenlik yürüyüşü ile devam etti. Eğitim Fakültesi önünden başlayan yürüyüş rektörlük önünde sona erdi. Burada mehter gösterisinden ardından gazetecilere açıklama yapan MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, şenliğin üç gün süreceğini söyledi.

Şehir stadyumunda konser düzenleyeceklerini ifade eden Rektör Nihat İnanç; "Kendi yerleşkemizde yapabileceğimiz faaliyetlerin neredeyse tamamını Muş halkıyla yapabileceğimiz mekanlara kaydırdık. Mehteran yürüyüşü ile şenliğimiz başladı. Resmi açılışı Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde açılışı gerçekleştireceğiz. Üç gün boyunca etkinliklerimiz sürecek. Şehir stadyumunda Berdan Mardini, Hozan Beşir ve Aysun Gültekin isimli sanatçılarımız konser verecek. Her zaman olduğu gibi halkımızın, öğrencilerimizin

kendilerine, üniversitemize ve ilimize yakışır bir şekilde davranacaklarını, taşkınlık yapmadan eğleneceklerine kanaatimiz tamdır. Üniversite olarak sosyal ve kültürel açıdan yapmamız gereken her türlü hizmete hazırız ve bu hizmetlere devam edeceğiz" diye konuştu.

Şenlik törenleri Meslek Yüksekokul Yerleşkesi'ndeki etkinliklerle devam edilecek.

MŞÜ 2. BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI
MŞÜ 2. BAHAR ŞENLİĞİ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2010 Pazartesi 13:45:00
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 12:57:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?