4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Muş: MTSO Başkanı Demirel AKP'den aday adayı

Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Demirel, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Muş Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.
DYP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Tahsin Demirel, düzenlediği basın toplantısında, feodal yapıya karşı olduğunu ve hiçbir aşiretin mensubu olmadığını söyledi.

Demirel, yıllardan beri aşiretler ile feodal yapıların memleketin gelişmesini olumsuz yönde etkilediğini belirterek, "Muş için bir taşı bir taşın üstüne koyanın her zaman elini öperim. Yeter ki, hizmet getirilsin. Belediye başkanı seçilmem halinde ilk işim Köy Hizmetleri, Karayolları ve Gençlik Spor İl müdürlüklerini şehir dışına çıkararak, şehrin gelişmesine katkı sağlamak olacak. Çevre yolları açmak, halkımızın rahat bir biçimde şehir içi ulaşım araçları ile istediği şekilde ve istediği saate evine gitmesini sağlamayı hedefliyorum. İlimizin su sıkıntısı 5 metreden su çıktığı halde büyük boyutlara varmıştır. Vatandaş bir bidon su almak için saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kalıyor. Su sorununu rahatlıkla çözülebilecek yöntemler mevcuttur. Her tarafta sular akıyor ama şehir susuzluktan kırılıyor. Yıllardan beri buna çözüm getirmediler. Gerekirse dağdan su getirerek su sıkıntısını ortadan kaldıracağız. Muş’un yıllardan beri çözülmeyen su sorununu 1-2 yılda çözmeye çalışacağız" dedi.

MUŞ
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2004 Pazartesi 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 13:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?