4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Muş belediye meclisi toplandı

MUŞ BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Muş Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Necmettin Dede başkanlığında toplandı.

Belediye meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı saygı duruşu ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Necmettin Dede, kış mevsiminin artık geride kaldığını söyledi. Karla mücadele çalışmalarına harcanan paranın belediyeleri zor durumda bıraktığını kaydeden Necmettin Dede, bu yıl karla mücadeleye harcanmayan paranın somut hizmetlerle vatandaşa sunulacağını vurguladı.

Yapılacak olan çalışmalar ve hazırlanan projelerle ilgili açıklamalarda da bulunan Dede, Soğurman Deresi'nin ıslah edilmesi için çalışmaların en kısa sürede başlayacağını ve kentin gelişmesi ve modern hale gelmesi için gereken her türlü çalışmanın hayata geçeceğini ifade etti. Derelerin çirkin görüntüler oluşturduğunu ve bunun da şehirleşme adına önemli bir eksiklik olduğunu vurgulayan Dede, hızla gelişen ve güzelleşen bir Muş için belediyenin var gücüyle çalıştığını sözlerine ekledi.

Kentin çeşitli bölgelerinde çalışmalara başlayacaklarını belirten Dede, Bankalar Caddesi'nin revizyona alınacağını ve daha modern bir görünüme kavuşturulacağını belirtti.

Yapılan konuşmanın ardından meclis gündeminde bulunan maddeleri görüştü.

MUŞ BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 12:36:01
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 13:11:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?