4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Muş Emniyet Müdürlüğü'nden örnek davranış

Muş Emniyet Müdürü İsmet Türkmen, emniyete ait çocuk parkı, yüzme havuzu ve polisevi gibi sosyal tesisleri, Muş Yetiştirme Yurdu’nda barınan 14 kimsesiz çocuğun yararlanması için açtıklarını söyledi.

Türkmen, müdürlük çalışanlarının katkıları ile yurtta bir odayı da döşediklerini belirterek, "Teşkilat olarak hizmet ettiğimiz toplumumuza karşı duyduğumuz sorumluluk amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Çocuklarımız hizmetin en iyisine layıktır. Şartlar ne olursa olsun, herşeyi devletten beklemek doğru değil. Vatandaşın da bazı konularda elini taşın altına koyması gerekmektedir. Bu nedenle biz emniyet mensupları olarak Muş Yetiştirme Yurdu’nda barınan ve kimsesi olmayan 14 çocuğa psikolojik moral vermek amacıyla, müdürlüğümüze ait başta çocuk parkı, yüzme havuzu ve polis evi gibi sosyal tesislerde bir hafta tatil imkanı sunmaya karar verdik" dedi.


Bu arada tesislerde önce yemek yiyerek gezinti yapan çocuklar, daha sonra polisevi bahçesinde bulunan havuza geldiler. Burada kendileri ile ilgilenen polis memurları Tarık Canbaz ve Alaattin Koyuncu ile şakalaşmaya başlayan çocuklar, polis memurlarını havuza attılar. Bir anda kendilerini elbiseli olarak havuzda bulan polis memurları, kıyafetlerinin ıslanmasına aldırış etmeden çocukları da havuz çağırarak doyasıya eğlendiler.

iha-muş
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 15:02:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?