26
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Muş otobüsleri yoğun çalışıyor

Muş'ta yaz tatilinin sona ermeye başlaması ve Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle şehirlerarası taşımacılıkta büyük yoğunluk yaşanıyor.


Muş Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali yılın en yoğun günlerini geçiriyor. Yaz tatili ve Ramazan ayı sebebiyle şehirlerarası seyahat eden vatandaşların sayılarında artış yaşanırken, yoğunluğun artarak devam etmesi bekleniyor.

Karayolu ulaşımındaki yoğunluğun aynı şekilde hava yolu ulaşımında da yaşandığı belirtildi. Muş Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden her gün Ankara, İstanbul, Bursa, Mersin, Adana ve İzmir illerine 15 otobüs seferinin düzenlendiği ve Van'dan gelen otobüslerin de Muş'tan yolcu taşıdığı bildirildi.


Otobüs firması işletmecileri, yaz tatilinin başladığı günden itibaren yolcu sayısında artış olduğunu belirterek, son günlerde bu artışın daha da yoğunlaştığını söyledi. Yolcu artışını yaz tatilinin son günlerinin gelmesine ve Ramazan ayının yaklaşmasına bağlayan işletmeciler, eylül ayının ortalarına kadar yoğunluğun devam edeceğini beklediklerini söyledi.

,ha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 13:48:36
Güncelleme :19 Ağustos 2008 Salı 13:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?