26
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Muş SGK'dan Varto'ya ziyaret

Muş Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü M. Necat Kamber, Varto İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Şubesi'ni ziyaret ederek, yeni yapılandırma yasası hakkında bilgiler verdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Şubesi Genel Sekreteri Ural Tepeli ile görüşen Muş SGK Müdürü M. Necat Kamber, esnafların bir an önce yeni çıkan pirim zammı affından yararlanmasını istedi.

Esnafların işlemlerini son güne bırakmamaları gerektiğini söyleyen Kamber "Bu yasa sigortalıların ve Bağ-Kur üyeleri lehine çıkmış en karlı yasalardan biridir. Sigorta ve Bağ-Kur tarihinde ilk kez böyle iyi bir yasa çıktığını gördük. Bu esnaflarımızın kendi lehleri bakımında değerlendirmesi gereken bir fırsattır. Esnaflarımız mutlaka bu yasadan yararlansınlar. Taleplerin çok yoğun olması nedeniyle esnaflarımız işlemlerini son haftaya bile bırakmamalıdırlar" dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Şubesi Genel Sekreteri Ural Tepeli ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın müdürümüzün bize yaptığı tebliği memnuniyetle karşıladık. Böyle bir yasanın çıktığını esnaflarımıza söyleyerek ve kendilerine gerekli tebliği yaparak yasadan yararlandırılmaları hususunda çalışmalarımızı başlatacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 14:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?