9
Mayıs
2024
Perşembe
MUŞ

Muş'ta 19 Mayıs coşkusu

MUŞ'TA 19 MAYIS COŞKUSU

Muş'ta düzenlenen törenle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.

Hükümet konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başlayan ve Şehir Stadyumu'nda devam eden törenler büyük ilgi gördü.

Düzenlenen törene Vali Ali Çınar, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Sefa Vidinlioğlu, Belediye Başkanı Necmettin Dede, kamu kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saat 10.00'da başlayan kutlamalarda Vali Ali Çınar, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Sefa Vidinlioğlu ve Belediye Başkanı Necmettin Dede öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, 19 Mayıs'ın çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, gençlere bırakılan bayramın önemine değindi. Birlik ve bütünlüğümüze yönelik her türlü saldırı veya tehdit karşısında daha fazla kenetlenmemiz gerektiğini dile getiren İlhami Bayraktar, "Hiçbir kimsenin, hangi amaçla ne şekilde olursa olsun, huzur ve güvenliğimizi bozmasına fırsat vermeden, vatan sınırları içerisinde ay yıldızlı bayrağımızın altında bir ve bütün olarak yaşama azmi ve kararlılığını göstermek mecburiyetinde olduğumuzu unutmamalısınız. Bu durumun sonsuza kadar devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Düzenlenen törende daha sonra çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından gençler tarafından 'Gençlik Meşalesi' yakıldı. Geçit törenin ardından öğrencilerin müzik eşliğinde birbirinden güzel dans ve figürlerin sergilenmesiyle tören sona erdi.

MUŞ'TA 19 MAYIS COŞKUSU
MUŞ'TA 19 MAYIS COŞKUSU
MUŞ'TA 19 MAYIS COŞKUSU
MUŞ'TA 19 MAYIS COŞKUSU
MUŞ'TA 19 MAYIS COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2011 Perşembe 13:12:04
Güncelleme :19 Mayıs 2011 Perşembe 16:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?