4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Muş'ta acı bekleyiş

Muş'un Aligedik Köyü'ne bağlı Fındıklı mezrasında, arkadaşları ile oynarken düştüğü dere sularına kapılan çocuğun cesedi, 3 gündür sürdürülen çalışmalara rağmen bir türlü bulunamıyor.
Dere kanarında çaresiz bekleyişlerini sürdüren minik İbrahim'in arkadaşları ve yakınları, cesedin bir an önce bulunması için kendilerine uzatılacak yardım elini bekliyor.
Geçtiğimiz Pazar günü saat 15.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte köyün içerisinden geçen Fındıklı Deresi kenarında oynayan İbrahim Erdoğan (6), dengesini kaybederek sulara kapıldı. Olaydan sonra başlatılan arama çalışmalarında 3. güne girilmesine rağmen henüz bir sonuç alınamadı.
Yetkililerden yardım isteyen Aligedik Köyü Muhtarı Medeni Çelik, bir iş makinesi ile derenin yatağını değiştirme imkanlarının olduğunu; ancak yetkililerden yardım beklediklerini söyleyerek, "Bütün arama çalışmalarımıza rağmen bir sonuç alamadık. Ancak suyun yolunu değiştirirsek köylülerle birlikte kısa süre içerisinde dere yatağında cesedi bulabiliriz" dedi.
Selahattin Erdoğan'ın 8 çocuğundan en küçüğü olan İbrahim'in arkadaşları ve ailesi, dere kenarında çaresiz bekleyişlerini sürdürüyor.
MUŞ - İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2004 Çarşamba 21:22:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?