4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Muş'un yeni Emniyet Müdürü Türkmen: Yeni bir sayfa açıyoruz

Muş Emniyet Müdürlüğü’ne atanan İsmet Türkmen, geçmişte olup bitenleri geride bırakarak yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

İsmet Türkmen, bugün Polisevi’nde ilk basın toplantısını yaptı. Vatandaşların her konudaki sorunlarını kendilerine anlatmalarını isteyen Türkmen, şöyle konuştu:

"Biz burada görev yapıyorsak, vatandaşın ödediği vergilerle yapıyoruz. Vatandaşın olmadığı bir yerde bizim olmamız mümkün değildir. Halkımız bizim ekmek kapımızdır. Halkı kucaklamak ve onlarla sürekli barışık olmak hedefimizdir. Emniyet adalete açılan ilk kapıdır. Bütün polis memurları güler yüzlü olacak. Bir polis memurunun hatası bütün emniyet mensuplarına mal oluyor. Vatandaşa karşı güler yüzlü olmalıyız. Halkın bilmesi gereken konuları yetkimiz çerçevesinde açıklayacağız. Basın mensupları da bize yardımcı olmalıdırlar. Bizim eksikliklerimizi ve halkımızın yararına olacak her türlü sorunları bize getirin, birlikte çözmeye çalışalım. Her şeyi devletten beklemek mümkün değil. Muşlu iş adamları buraya yatırım yapmamıştır. Yatırımlarının çoğunu büyük şehirlere yapmışlar. Bir ilin kalkınması, iş adamlarının yatırım yapması ile olur. Muş’ta huzur ve güvenin tam olarak sağlanmış olmasına rağmen, özellikle Muşlu iş adamlarının buraya gelip yatırım yapmaları gerekmektedir."

MUŞ
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2004 Cumartesi 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 13:48:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?