4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Necmettin Dede'den Ak Parti İl Başkannlığına ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Belediye Başkan adayı ve Doğru Yol Partisi (DYP) eski Milletvekili Necmettin Dede, dün akşam saat 17.00 sıralarında Muş’a gelerek, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Parti binası girişinde, partililer tarafından karşılanan Dede, memlekete hizmet etmeyi kendisine prensip edindiğini belirterek, "3 milletvekili ile bir araya gelerek, onlarla birleştik. AK Parti bana kucak açtı ve ben de bu görevi üstlenmek için geldim. Hiçbir gaye düşünmeden inanıyorum ki hizmette de biraz bilgim vardır. Kimsenin malında ve mülkünde gözümüz yoktur. Ben her zaman vatandaşın emrindeyim. Daha önce olduğu gibi, bundan sonrada kapımız sürekli herkese açık olacaktır. Dürüst olacağız, düşüncemiz iyidir. Siyasette birlik ve beraberlik gerekir. Size sığındığım her zaman, sizler beni hoşgörü ile karşıladınız. Gördüklerimizi, öğrendiklerimizi, düşündüklerimizi, yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı bizden sonraki nesillere aşılarsak inanın ki bu fani dünyada hoş bir eser bırakmış olacağız. Ben Ankara’da bu siyasete karşı 4 sene daha dayanamazdım. Bir hemşerim beni aradı ve ’Belediye başkanlığı için adaylığını bırak’ dedi. Ben de kendisine ’Neden olmasın?’ dedim ve bu göreve talip oldum. Muşlu hemşehrilerimle birlikte hizmet etmek için geldim" dedi.
Muş’ta ANAP il teşkilatının 28 Mart yerel seçimlerinde AK Parti adayını destekleyecekleri açıklandı. ANAP İl Başkanı Hikmet Karayel, yerel seçimlerde merkez belediye başkan adayı göstermeme kararı aldıklarını belirterek, "İlimizin yararını gözönüne alarak, başta ben olmak üzere tüm ANAP il yönetimi var gücümüzle AK Parti’yi destekleyeceğiz" dedi.
MUŞ (İHA)
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2004 Çarşamba 12:21:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?