3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Nehire düşen genç bulunamıyor

Muş'ta Murat Nehri'nde balık tutarken dengesini kaybederek suya düşen bir genç, 2 gündür sürdürülen aramalara rağmen bulunamadı.


Alınan bilgilere göre olay, Şenova köyü yakınlarında meydana geldi. F. Ç. (17) isimli genç balık tutmak için Murat Nehri kenarına geldi. Arkadaşları İrfan Erdemir ve Ahmet Alındık ile birlikte balık tutarken bir anda dengesini kaybeden F. Ç. suya düştü. Arkadaşlarının kurtarmak için tüm çabalarına rağmen Murat Nehri'nin sularında kaybolan F. Ç.'nin cesedi 2 gündür yapılan tüm aramalara rağmen halen bulunamadı. F.Ç.'nin cesedininin bulunması için Muş Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlar ve Van'da gelen dalgıçlar tarafından başlatılan arama çalışmaları aralıksız sürdürülürken, Murat Nehri kenarında bekleyen yakınları feryatları yürekleri dağladı.


İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı ve Belediye Başkanı Necmettin Dede ile birlikte gelerek olay yerinde incelemelerde bulunan Muş Valisi Erdoğan Bektaş, cesedin bulunması için bütün olanakların kullanıldığını söyleyerek büyük bir üzüntü yaşadıklarını kaydetti. Bektaş, dün öğleden sonra başlatılan arama çalışmalarının sonuç vermediğini ve cesedi ulaşılıncaya kadar çalışmaların sürdürüleceğini ifade ederek, "Van'dan istediğimiz dalgıçlar arama çalışması yapıyorlar. Bugün de bulunamazsa Alparslan 1 Barajı'ndan suyun tamamen kesmeyi düşünüyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2009 Salı 17:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?