4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Öğrenciler piknikte buluştu

ÖĞRENCİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından eğitim öğretim yılında çeşitli dershanelere gönderilen kız öğrenciler pikniğe götürüldü.

Bölge Trafik Müdürlüğü yakınındaki polis havuzuna götürülen 41 kız öğrenci gönüllerince eğlendiler. 'Kız Öğrenci-1 Alparslan Projesi' kapsamında Emniyet Müdürlüğü tarafından ildeki çeşitli dershanelere gönderilen ihtiyaç sahibi ve başarılı 41 kız öğrenci sınav öncesi stres attı.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, eğitim alanında ihtiyaç sahibi çocuklara yardımlarının devam edeceğini söyledi. Çocukların daha iyi bir eğitim alabilmeleri için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Süleyman İlhan Acaröz; "Eğitim öğretim yılı başında başarılı olan ihtiyaç sahibi kız öğrencileri belirledik. Bu öğrencilerimizin eğitimde daha iyi yerlere gelebilmeleri için bazı dershanelerle görüştük ve bu çocuklarımızı ücretsiz olarak dershanelere gönderdik. Bu çocuklarımız da bizim çalışmalarımızı boşa çıkarmadılar. Öğretmenleriyle yaptığımız görüşmelerde çocukların çok başarılı olduklarını söylüyorlar" dedi.

Öğrencilere yönelik sınav öncesi bir piknik düzenlediklerini belirten Süleyman İlhan Acaröz; "Öğrencilerimiz yıl boyunca başarılı bir şekilde çalıştılar. Biz de sınav öncesi çocuklarımızı piknikte buluşturduk. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan organizasyonda çocuklarımız polis havuzunda bir araya gelip gönüllerince eğlendiler. İhtiyaç sahibi çocuklara eğitim alanında destek veriyoruz ve bu desteğimiz her zaman devam edecek" diye konuştu.

ÖĞRENCİLER PİKNİKTE BULUŞTU
ÖĞRENCİLER PİKNİKTE BULUŞTU
ÖĞRENCİLER PİKNİKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 16:09:01
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 16:32:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?