4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Öğrencilerden gülümseten eser

Muş'un Varto ilçesindeki Merkez Yatılı İlköğretim Okulu (YİBO) öğrencileri havanın ısınmasını fırsat bilerek dışarıda geçirdikleri beden eğitimi dersi sırasında kar yığınları ile yaptıkları kardan adamla fotoğraf çektirdiler.

Okul öğretmenlerinden Kenan Tıraş, kış başlamasından bugüne kadar soğuk havalarda hep içerde kalan çocukların sıkıldığını, bugün çıkan güneşle birlikte havanın ısınmasını fırsat bilerek beden eğitimi dersini dışarıda yapılmasını istediklerini söyledi. Mevsim de kış olduğu için çocuklara kardan adam yaptırdığını anlatan Tıraş "Çalışmalarımız kardan adam üzerinde oluştu. Sanırım çocuklar bu şekilde bayağı memnun olup streslerini üzerlerinden attılar. Fırsat buldukça uygun havalarda beden eğitimi derslerimizi dışarıda yapmayı sürdüreceğiz" dedi.

Merkez YİBO öğrencisi Onur Özer ise, "Kıştan beri hep içerde ders işliyorduk. Bugün havayı sıcak gördük. Öğretmenimiz bizi dışarı çıkararak beden eğitimi dersimizde kardan adam yaptırdı. Arkadaşlarımızla çok mutlu olduk. Kardan adamı giydirip bol bol fotoğraf da çektirdik" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 18:24:54
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 19:51:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?