4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Öğrencilere ücretsiz saç bakımı

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SAÇ BAKIMI

Muş Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığı tarafından öğrencilerin saç bakımları ücretsiz olarak gerçekleştirildi.

70 Zihinsel ve işitme engelli öğrencinin devam ettiği Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği etkinlikleri devam ediyor. Erkek kuaförü olan Okul Aile Birliği Sinan Taş'ın organize ettiği 4 erkek kuaförü ve 2 bayan kuaförünün katıldığı etkinlikte 70 öğrencinin ücretsiz saç bakımı yapıldı.

Etkinlikle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Müdürü Mahmut Yıldırım; "Okul Aile Birliğimiz tarafından yapılan bir çalışma neticesinde 70 tane öğrencimizin saç bakımını yaptık. Kuaföre gidemeyen öğrencilerimiz bu sayede saç bakımlarını yaptırmış oldular. Buna benzer daha önce çeşitli etkinliklerimiz vardı. Geçen yıl kermesle başlayan etkinliklerimiz aralıksız sürüyor. Bu etkinliklerle okulumuzun adını tüm Muş halkına duyurduğumuzu düşünüyoruz. Eskiden okulumuz rehabilitasyon merkezi olarak algılanırken, şimdi devlete ait bir okul olduğu ve katılımın yoğun bir şekilde olduğu görüldü. Şu anda okulumuz tam kapasiteyle eğitimini sürdürmektedir. Okulumuza ciddi şekilde talep gelmeye başladı" dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Sinan Taş ise, imkanlar ölçüsünde etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SAÇ BAKIMI
ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SAÇ BAKIMI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 17:08:01
Güncelleme :30 Aralık 2010 Perşembe 18:26:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?