4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Öğretmenlere helikopter desteği

Muş'ta yolu kapalı olan köylerde ki öğretmenler görev yerlerine helikopterle gönderildiler.


Okulların iki haftan beri açılmasına rağmen kar sebebiyle yolu kapalı olan Üçevler, Alaniçi, Ağıllı ve Ekindüzü köylerinde bulunan okullarda görev yapan 5 öğretmen bugün askeri helikopterle köylerine ulaştırıldılar.

Yarı yıl tatili için il merkezine gelen ve daha sonra köy yolunun kapalı olması sebebiyle görev yerlerine dönemeyen öğretmenlerle ilgili olarak açıklama yapan Muş Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar, "150 öğrencinin bulunduğu Üçevler, Ağıllı, Ekindüzü ve Alaniçi ilköğretim okullarında görevli 5 öğretmenimiz, köy yollarının kapalı olması nedeniyle, 9 Şubat 2009 günü görevlerine başlamaları gerekirken, ancak yolların kapalı oluşundan dolayı 18 Şubat 2009 günü başlayabildi. Bölgede görev yapan 5 öğretmenimizi, jandarmanın desteğiyle, askeri helikopterle okullarına gönderdik" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 19:42:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
efem IP: 65.49.2.xxx Tarih : 24.02.2009 05:39:03

peki bu eğitim öğretim tamam ama sormazlar mı bu öğretmdn ne yiyecek ne içecek veya hastalansa yada annesine babasına ulşamazsa bunların hesabını kim verecek. bir insanın yaptığı işten zevk akırsa ancakmutlu olur. bu öğretmenlerin hepsine takdir verilmeli.