4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Polisler kan verdi

POLİSLERDEN KAN BAĞIŞI

Kızılay Muş Şube Başkanlığı Kan Merkezi tarafından başlatılan kampanya kapsamında polisler kan bağışında bulundu.

Kurulduğu günden bu yana düzenlediği kan bağışı kampanyasıyla Türkiye'de dikkatleri üzerine toplayan Kızılay Muş Şube Başkanlığı Kan Merkezi'nin çalışmaları devam ediyor. Kan bağışı kampanyası çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü'nde stant kuran kan merkezi ekipleri, polislerden kan topladı. Sabah saatlerinde başlayan kan bağışı kampanyasının mesai saati bitimine kadar süreceği belirtildi.

Kan bağışıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, kan bağışının vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti. Polislerin de birer vatandaş olduğunu belirten Süleyman İlhan Acaröz, "İnşallah kan ihtiyacı doğan bir vatandaşımız ortaya çıkmaz, ama çıkması da doğaldır. Kan ihtiyacı doğduğu zaman ihtiyaç duyuluna kanın bulunması ve hazır olması hastanın en kısa zamanda iyileşmesi demektir. Bu vatandaşlık görevimizi de biz polis memurlarımızla birlikte yerine getirme mutluluğunu yaşadık. Kızılay Kan Merkezi yetkililerine yürüttükleri kampanyaya bizleri de dahil ettikleri için teşekkür ediyorum. Kan vermek insanlık ve sosyal görevdir. Tüm vatandaşlarımızı da periyodik olarak yılda en az iki kez kan vermeye davet ediyoruz. Emniyet Müdürlüğü olarak bizler gerek 10 Nisan Polis Haftası'nda gerekse de ayrı bir tarihte olmak üzere yılda iki kez kan bağışında bulunuyoruz" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'nden başlatılan kan bağışı kampanyasında şu ana kadar yaklaşık 50 ünite kan bağışı yapıldığı belirtildi.

POLİSLERDEN KAN BAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2010 Perşembe 14:54:05
Güncelleme :25 Kasım 2010 Perşembe 15:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?