3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Polisler Muş'a çabuk uyum sağladı

POLİSLER MUŞ'A ÇABUK UYUM SAĞLADI

Muş'un Bulanık ilçesinde çıkan olaylar için değişik illerden gelen takviye ekipler, çevrede yaşayan vatandaşlarla ve özellikle öğrencilerle sıcak ilişkiler geliştirdiler.

Yapılan gösterilen sonrası 2 kişinin ölümü, 7 kişinin yaralanmasına ile sonuçlanan olayların ardından İstanbul, Ankara, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Trabzon'dan gelen çevik kuvvet ekipleri, bölge halkı ile kısa sürede kaynaştı.

Dün Malazgirt ilçesinde yaşanan kepenk kapatma eylemi sırasında sağduyulu davranan polis ekipleri, çocuk ve gençlerle de sohbet ederek şiddetin zararları hakkında bilgiler verdi.

Malazgirt ilçesindeki kepenk kapatma eyleminin yaşandığı saatlerde eşinin doğum sancısı tutan Zakir Çaçak'ın yardım çığlığına yine polis ekipleri yetişti. Malazgirt Devlet Hastanesi'nde doğum sırasında kan kaybeden Zakir Çaçak'ın eşi Cemile Çaçak'a, Şanlıurfa'dan gelen ekipten bulunan Battal Pamuk ile Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Bülent Oymak isimli polis memurları kan verdi.

Malazgirt'e görevli olarak gelen ve Malazgirt 1071 Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun (YİBO) pansiyonunda kalan bir grup polis memuru, öğrencilerin ihtiyaçlarına yardımcı olabilmek amacıyla kendi aralarında topladıkları 500 TL'yi okul yönetimine makbuz karşılığında teslim etti.

POLİSLER MUŞ'A ÇABUK UYUM SAĞLADI
POLİSLER MUŞ'A ÇABUK UYUM SAĞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 18:27:00
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 19:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?