3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Polisten huzur toplantısı

POLİSTEN HUZUR TOPLANTISI

Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, merkeze bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde huzur toplantısı düzenleyerek, halkın sorunlarını dinledi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Nejdet Öztürk ve şube müdürleri ile birlikte Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Muharrem Yıldız'a ait kahvehanede mahalle sakinleri ile bir araya gelen Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Yeşilyurt Mahallesi sakinlerinin yanı sıra, okul müdürleri de toplantıya katılarak isteklerini dile getirdi. Okul müdürleri ve mahalle sakinleri ile karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda vatandaşlara seslenen Acaröz, "Beraber sohbet havasında konuşarak birlikte ortak kararlar almayı düşünüyoruz. Bu tür ziyaretlerimizi daha önce çeşitli mahallelerimizde de gerçekleştirmiştik. Bu toplantılarımızı belli bir süreden beri devam ettiremiyorduk. Bazı sebeplerden kaynaklanan yoğun çalışmalar nedeni ile huzur toplantılarına ara vermek zorunda kalmıştık. Bugün burada sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyuz" dedi.

Muş'ta huzur ve güvenliğin en üst seviyede olduğuna dikkat çeken Acaröz, "Bunu daha iyileştirmek daha güzelleştirmek hepimizin katkısı ile gerçekleşecek bir durumdur. Yaşanan ufak tefek hırsızlık sorunları söz konusu olsa da, en kısa süre içerisinde sizlerinde katkılarınızla çözüleceğinden şüpheniz olmasın" dedi.

Toplum Destekli Polislik Projesi kapsamında sokakta yaşayan tüm çocukları topluma kazandırmak için yapılan çalışmaların olumlu sonuçlar verdiğini belirten Acaröz, "Bazı ailelerin gerekli duyarlılığı göstermediği sokakta yaşayan çocuklarımızı tekrardan topluma kazandırmak için başlatmış olduğumuz ve başarı ile sürdürdüğümüz çalışmalar var. Sizlerin sıkıntısı, bizlerin sıkıntısıdır. Gece gündüz demeden bütün ekip arkadaşlarım ile birlikte halkımızın huzuru ve refahı için çalışmaktayız. Bu vesileyle bugün de burada siz değerli vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz. Daha huzurlu bir Muş için el ele olmalıyız" diye konuştu.

POLİSTEN HUZUR TOPLANTISI
POLİSTEN HUZUR TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 12:44:04
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 12:57:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?