4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Polisten Kızılay'a kan bağışı

POLİSTEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI

Kan bağışı kampanyasında Türkiye birincisi olan Kızılay Muş Şube Başkanlığı'na, Emniyet Müdürlüğü de destek verdi.

Kızılay'ın faaliyetlerine destek olmak isteyen Emniyet Müdürlüğü kan bağışı kampanyasına katkıda bulundu. Kızılay Muş Şubesi Başkanlığı Kan Alma İstasyonu Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü binası içine kan almak için kan istasyonu kurdu. Gönüllülük usulüne göre kurulan kan verme masasına polisler büyük ilgi gösterdi.

Kan bağışında destek verdikleri için Emniyet Müdürü'ne teşekkür eden Kızılay Kan Merkezi Doktoru Adil Zerevli "Bu fikri İl Emniyet Müdürüne götürdüğümde hiç düşünmeden destek vermek istediklerini söyledi. Bugün burada gönüllülük esasına göre kan bağışı kabul ettik. Emniyet Müdürlüğü'müzde görevli arkadaşlarımız kampanyamıza büyük destek verdiler. Kurduğumuz istasyonumuza polisler sırası ile gelerek kan verdiler. Bizler de bu desteğinden dolayı Muş Emniyet Müdürlüğüne sonsuz teşekkür ederiz" dedi.

Kızılay'a destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz ise; "Kızılay bize bu düşünceyle geldiğinde, hiç düşünmeden destek olabileceğimizi söyledik. Kızılay bizim canımız. Bugün kan veririz, yarın ise canımızı bile veririz. Bizim önemli kurumlarımızdan birisi olan Kızılay'a desteğimiz sonsuza kadar devam edecektir. Kızılay bu kanları işleyerek bizim vatandaşımıza, ihtiyaç sahibine zor gününde geriye veriyor. Bunun için kendilerini de tebrik ediyorum" diye konuştu.

POLİSTEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 13:26:01
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 13:39:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?