3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Polisten öğrencilere yardım

POLİSTEN ÖĞRENCİLERE YARDIM

Muş Emniyet Müdürlüğü, İzmir Kemeraltı esnafından gelen giyecekleri Sultan Alparslan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıttı.

Emniyet Müdürlüğü 'Polis-Öğrenci El Ele' projesi kapsamında öğrencilere yardım etmeye devam ediyor. Sultan Alparslan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi yöneticileriyle bir araya gelen Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, veren ve alan arasında köprü görevi gördüklerini söyledi. Muş'un her zaman yardım almasına kendisinin de karşı olduğunu belirten Acaröz; "Biz balık yemesini değil, tutmasını öğretmeliyiz. İlimize sürekli yardım gelmesini ben de sevmiyorum. Bizim insanımızda da yardım kültürü en üst seviyede. Eğer bir yardım yapılacaksa biz de ihtiyaç sahiplerine bunu ulaştırmalıyız. Bu paketler İzmir Kemeraltı esnafı tarafından gönderildi. Biz de veren ile alan arasında köprü görevi görüyoruz. Daha önce Selcen Hatun Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ndeki 200 öğrenciye verdik. 130 paketi de bu okulumuza getirdik" dedi.

Sultan Alparslan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Nail Velioğlu ise, öğrenciler adına Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz'e teşekkür etti.

POLİSTEN ÖĞRENCİLERE YARDIM
POLİSTEN ÖĞRENCİLERE YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 16:45:00
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 16:56:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?