3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

PTT'den 4. şube

PTT MUŞ'TA DÖRDÜNCÜ ŞUBEYİ AÇIYOR

PTT Muş İl Müdürü Nevzat Kazan, Yeşilyurt Mahallesi'ne kuracakları şubede sona geldiklerini söyledi.

PTT İl Müdürü Nevzat Kazan, Anadolu Basın Yayın Birliği Muş Şubesi'ni ziyaret etti. Dernek yöneticileriyle sohbet eden Nevzat Kazan, PTT çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. PTT'nin bankacılık hizmetleri vermeye başladığını dile getiren Nevzat Kazan, bununla ilgili çok büyük ilerleme kaydedildiğini söyledi. Bankacılık hizmetlerine ilk olarak para havalesiyle başladıklarını vurgulayan Kazan, şimdi kredi vermeye de başladıklarını kaydetti. Kazan ayrıca SSK, Bağ-Kur emeklisi ile Emekli Sandığı'ndan emekli olup da PTT'den maaşlarını alanların 5 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi çekebileceğini belirtti.

Muş'ta yeni kurulacak PTT şubesi hakkında da bilgiler veren Kazan; "Bilindiği gibi merkez şubemiz dışında Vilayet ve Sanayi şubelerimiz de mevcut. Sanayi şubesinden henüz istediğimiz verimi alabilmiş değiliz. Orada günlük 10 civarında işlem yapılıyor ve bu masrafları dahi çıkarmıyor. Biz şu anda karayolları kavşağının aşağısında ikamet eden vatandaşlarımızın istifade edebileceği bir şubeyi Yeşilyurt Mahallesi'nde açmayı düşünüyoruz. Orada açacağımız şube Yeşilyurt Mahallesi, Zafer Mahallesi, Sütlüce Köyü, Köşk mevkii başta olmak üzere çok sayıda vatandaşımıza hizmet verecek. Şartlı Nakit Transferi'nin yoğun olarak kullanan vatandaşlarımız bu bölgede ikamet ediyor. Bu vatandaşlarımızın yukarı çıkmalarına gerek kalmayacak. Yer tespiti yaptık ve genel müdürlüğümüzden kira onayını bekliyoruz. Ağustos ayının ilk haftası şubeyi açmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

PTT İl Müdürü Nevzat Kazan, ziyaret anısına gazetecilere, İstiklal Harbi döneminde PTT'nin verdiği mücadelenin yer aldığı 'İstiklal Harbimizde PTT' isimli kitap armağan etti.

PTT MUŞ'TA DÖRDÜNCÜ ŞUBEYİ AÇIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 11:57:04
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 11:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?