4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Rize'den Muş'a yardım

RİZE'DEN MUŞ'A YARDIM

Muş'un Hasköy ilçesine bağlı Göyazı İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere Rize'nin Çay İlköğretim Okulu tarafından kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

Rizeli öğrenciler, Hasköy ilçesindeki öğrencilere yardımda bulunarak örnek bir davranış sergilediler. Gökyazı İlköğretim Okulunda görev yapan sınıf öğretmeni Sümeyra Arı'nın girişimleri sonucu Rize'nin Çay İlköğretim Okulu'ndan gönderilen kırtasiye ve giyim malzemeleri okulda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

10 ay önce Gökyazı İlköğretim Okulu'nda göreve başladığını belirten Sümeyra Arı, "Göreve başladığım zaman öğrencilerin kırtasiye ve giyeceklerinin olmadığını gördüm. Bunun üzerine daha önce görev yaptığım Rize Çay İlköğretim Okulu'ndaki arkadaşlarımla iletişim kurarak yaptığım görüşmeler neticesinde öğrencilere mont, bot, kazak, gömlek, çanta ve kırtasiye malzemelerine ihtiyaç olduğunu söyledim. Arkadaşlarım kısa sürede malzemeleri temin ederek koliler halinde gönderdiler. Gönderilen malzemeleri bugün okulumuzda tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtıyoruz" dedi.

Rize Çay İlköğretim Okulu'nu kardeş okul olarak ilan ettiklerini belirten Gökyazı İlköğretim Okulu Müdürü Celal Yıldız ise, yapılan yardımın çok anlamlı olduğunu ve yapılan yardımda emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

RİZE'DEN MUŞ'A YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2010 Pazartesi 18:26:04
Güncelleme :19 Nisan 2010 Pazartesi 22:21:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?