3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Şekerspor için biraraya geldiler

ŞEKER SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Muş Valisi Erdoğan Bektaş, Şeker Spor için düzenlediği toplantıya ildeki iş adamlarını çağırarak destek vermelerini istedi.

Polis Evi'nde düzenlenen toplantıya Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Muş Milletvekili Seracettin Karayağız, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Sefa Vidinlioğlu, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iş adamları katıldı. Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kemal Türkan, geçen yıl oluşturulan destek toplantısının bir benzerinin de bu yıl il temsilcisi olan Şeker Spor için düzenlemeyi amaçladıklarını ifade ederek profesyonel ligde olmanın ilin tanıtımı ve geleceği açısından önemli bir nokta olduğuna değindi.

Muş'un profesyonel ligde bir takımının olması gerektiğinin altını çizen Vali Erdoğan Bektaş ise, geçen yıl da böyle bir organize yaptıklarını, hedefe ulaşılmaması halinde seneye bir daha yapacaklarını söyledi. Muş'taki spor camiasının bir araya gelmediğini ve bu nedenle sonuca varamadıklarını da kaydeden Bektaş, “Futbol camiası maalesef kendi içerisinde bulunduğu problemlerin üstesinden gelmeyi başaramadı. Birbirlerine omuz ve destek olmayı başaramadı. Neticede bizde böyle bir sorunla karşılaştık. Şimdi bir sene geçti ve bu yıl aynı sorun başımızda. Amatör kulüpleri arasındaki müsabakalarda Şeker Spor şampiyon oldu. İşin biraz rahat yanı kurum takımı olmasından dolayı bazı ihtiyaçları kendi içerisinde halledebilmesidir. Tabi her kurumun asli görevleri vardır. Bu asli görevleri aksatmayacak şekilde işlere imkan ayırması önemlidir. Bu gibi konularda şehrin devreye girmesi gerekir. Bu transfer çalışmalarını başarabilirsek futbol camiasında geçmişe bakarak kenetlenebilir. Gerçekten ciddi yol alıyoruz ciddi çalışıyoruz. Biz bugün bu işi çözemesek yarın yine bu problemle karşılaşacağız. Bir başkası gelip bunu yapmayacak” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından iş adamlarından Şeker Spor için 28 bin TL toplanırken, valilik ve belediyenin de bağışlayacağı rakamı bu hafta açıklayacağı bildirildi.

ŞEKER SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
ŞEKER SPOR İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:17:03
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 15:12:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan denir IP: 87.234.209.xxx Tarih : 16.02.2010 09:39:50

vay vay sayin karayagiz secim mi yaklasiyormus,a ugruyorsunuz ,lütfen artik mus halki senin o politikani cözdu..kendi köyunu kendi ilceni ve komsu ilceyi belediye secimlerini kayip eden karayagiz tekrar mus gelmeye basladi..allah sahidim olsun akp disinda hic bir partiye oy kullanmam ama sayin basbakanimiz  size tekrar liste verse ,ben oyumu yakarim ama atmam ,,,cünku siz mus halkina layik degilsiniz..ben basbakana ugrasmaya calisiyorum insallah nasip olup görusecem .cünkü o dunyanin en büyük basbakanidir benim icin..saygilarimla