4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Semt pazarı kuruldu

MUŞ'TA SEMT PAZARI KURULDU

Muş Belediyesi tarafından uzun zamandır düşünülen semt pazarı projesi hayata geçirildi. Haftanın belirli günlerinde değişik mahallelere kurulacak olan semt pazarı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Yüzlerce tezgahlık planlanan semt pazarında esnaflar ve seyyar satıcılar satış yapabiliyor. Haftanın 4-5 günü şehrin çeşitli yerlerinde kurulacak olan pazarda sebze, meyve ve süt ürünleri, giyim çeşitleri bulunuyor. Konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan ve başka şehirlerde bu pazarların çoktan kurulduğunu ifade eden Belediye Başkanı Necmettin Dede, "Vatandaşlardan böyle bir ilgi görünce ben de şaşırdım. Bir defa Muş'un geri kalmışlığının en büyük göstergesidir. Başka şehirlerde bu tür pazarlar çoktan yapılmış, bitmiş durumdadır. Bizim seçim vaatlerimizden bir tanesi de Muş'ta semt pazarlarının kurulmasıydı. Belediye başkanlığım süresince bugüne kadar, bu konuda başarılı olamadım. Nasip bugüneymiş, bugün burada semt pazarımız ilk defa kuruldu. Bundan böyle haftanın 4-5 günü değişik mahallelerde, birer günlük süre ile bu pazarları kurmaya devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki, bu hayırlı bir iş oldu, olmaya da devam edecektir" dedi.

Haftanın belli günlerinde kurulacak olan semt pazarıyla ilgili vatandaşların koordineli çalışma yürüteceklerini söyleyen Dede, şehrin en uygun yerlerinde semt pazarlarını kurmaya devam edeceklerini kaydetti.

MUŞ'TA SEMT PAZARI KURULDU
MUŞ'TA SEMT PAZARI KURULDU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2010 Cuma 13:47:04
Güncelleme :26 Kasım 2010 Cuma 18:21:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?