6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUŞ

Sevilay öğretmen nerede?

Muş'un Bulanık ilçesinde iki gün önce eşini arayıp intihar edeceğini söyleyen genç öğretmenden haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre 2011-2012 eğitim öğretim yılında Bulanık Atatürk İlköğretim Okulu'na atanan sınıf öğretmeni Sevilay Karahanlı (30), 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Muğla'nın Bodrum ilçesinde özel bir şirkette çalışan eşini aradı. Eşiyle bir süre görüştükten intihar edeceğini söylediği iddia edilen Sevilay Karahanlı, daha sonra telefonunu kapattı.

Genç öğretmenin ertesi gün okula gelmemesinden şüphelenen okul idarecileri, öğretmene telefonla ulaşamayınca evine gitti. Burada da öğretmeni bulamayan idareciler, polisi arayarak durumu anlattı. Bulanık Cumhuriyet Savcılığının izniyle araştırmalara başlayan Bulanık Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak öğretmenin arkadaşlarıyla görüştü. Daha sonra aileyle görüşen polisler, intihar iddiaları üzerine genç öğretmenin evinde detaylı arama yaptı. Genç öğretmenin kimlik ve ziynet eşyalarını yanına almadığını tespit eden polis, araştırmalarını çok yönlü olarak sürdürüyor.

Konuyla ilgili İHA muhabirine bilgi veren Muş Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, konuyu yakından takip ettiklerini ve öğretmeni bulmak için herkesin seferber olduğunu söyledi. Öğretmenin intihar edeceği yönündeki iddiaları kendisinin de duyduğunu belirten Ali Tatlı, "Öğretmenimizin en son eşiyle görüştüğü tespit edildi. Araştırmaya ilk olarak öğretmenin arkadaşlarından başlandı. Öğretmenimizin ailesiyle de gerekli görüşmeler yapıldı. Eşinin Muş'a gelmesini bekliyoruz. Genç öğretmenimizin bulunması için herkes seferber olmuş durumda. Umarım genç öğretmenimiz sağlıklı bir şekilde bulunur" diye konuştu.

Öte yandan olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2012 Perşembe 16:45:33
Güncelleme :17 Şubat 2012 Cuma 09:38:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?