3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Tecavüzden sonra ölümü seçti!

Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Nurettin Köyü'nde tecavüze uğrayan 14 yaşındaki Y.P,. intihar ederek yaşamına son verdi.

Olay, bugün akşam saatlerinde ortaya çıktı. Malazgirt İlçesi'ne 10 kilometre mesafedeki Nurettin Köyü'da oturan genç kızın cesedi, evin kilerinde bulundu. Eşarbıyla kilerin tavanından kendini asmış bir şekilde cesedi ailesi tarafından bulunan genç kızın tecavüze uğradığı saptandı. Suç oranının oldukça yüksek olduğu 80 haneli Nurettin Köyü'nde intihar eden genç kızın babası da cinayet işlemek suçundan 12 yıldır cezaevinde bulunuyor.

Jandarma, Y.P nin tecavüze uğradıktan sonra öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde de duruyor. Genç kızın cesedi, otopsi yapılmak üzere Malatya'ya gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 23:34:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mutlu nihat IP: 85.96.188.xxx Tarih : 12.12.2009 20:20:33

bu yapılanlar vahşetin çağrısı olsa gerek.bu masum kardeşimizin ölümüne sebep olan caniyi kınıyoruz.herşeyden önce insanda Allah korkusu olmalıdır.Allah korkusu  olmayan bir kimse her türlü pisliği yapar şekil A da görüldüğü gibi. ailelere sesleniyorum çocuklar o kadar gözünüzde değersizmiki  çocuklarınıza sahip çıkmıyorsunuz