4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Trafik işaretli etiketler dağıtıldı

MUŞ'TA ÖĞRENCİLERE TRAFİK İŞARETLİ ETİKET DAĞITIMI

Muş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından tüm okullara üzerinde trafik işaretlerinin bulunduğu etiketler dağıtıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından öğrenci ve velilerde trafik bilincinin arttırılması amacıyla düzenlenen uygulama kapsamında, Muş'ta öğrencilere trafik kurallarıyla ilgili bilgiler verildi. Muş Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği uygulama kapsamında trafik işaretlerinin bulunduğu yaklaşık 20 bin etiket öğrencilere dağıtıldı.

Konuyla ilgili Muş Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, genel müdürlükleri tarafından gönderilen trafik işaretlerinin bulunduğu etiketlerin ilköğretim öğrencilerine dağıtıldığı belirtilerek, “Ayrıca trafik polislerimiz tarafından öğrencilere sinevizyon eşliğinde trafikle ilgili bilgiler de aktarılıyor. Öğrencilerimize karşıdan karşıya geçişlerde uymaları gereken kurallar, trafik ışıklarına uyulması, hareket halindeki araçta yapmamaları gereken hareketler gibi konular anlatılıyor. Öğrencilerimizden de arkadaşlarına ve kardeşlerine trafik kurallarına uymaları için uyarılarda bulunmalarını istiyoruz” denildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 20 bin etiket gönderildiği ve bunlardan 10 binin ilçelerde, geri kalanın ise merkezdeki öğrencilere dağıtıldığı belirtildi.

MUŞ'TA ÖĞRENCİLERE TRAFİK İŞARETLİ ETİKET DAĞITIMI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 12:31:03
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 13:00:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?