3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Ücretsiz kitap dağıtımı başladı

VARTO DA ÜCRETSİZ DERS KİTAP DAĞITIMINA BAŞLANDI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, Muş'un Varto ilçesine gönderdiği 87 bin adet ücretsiz ders kitabın okullara dağıtılmasına başlandı.

Varto ilçe merkezi ile köylerde bulunan okullara dağıtımı yapılmak üzere Varto Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderilen 87 bin ücretsiz ders kitabın 8 bin 700 öğrenciye verilmek üzere okullara dağıtılmasına başlandı.

Yapılan kitap dağıtımı ile ilgili bilgi veren Varto İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi Aktaş, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen kitapların okulların açılmasına bir aylık bir süre kala dağıtımına başladıklarını ifade etti.

Varto'ya gönderilen 87 bin adet ücretsiz ders kitabının 7 bin'i ilköğretim ve bin 700'ü ortaöğretim öğrencisi olmak üzere 8 bin 700 öğrenciye dağıtılacağını kaydeden Aktaş, "2010-2011 eğitim-öğretim yılına başlayan öğrencilerimiz okulun ilk açıldığı günü ile birlikte kitaplarını kendi masasının üzerinde görmüş olacak. Bu kitapların içerisinde öğretmen kılavuzları ve tüm örnek çalışma kitapları da mevcuttur. İhtiyaçlarımızı istatistiki olarak Milli Eğitim Bakanlığı'na intikal ettirdiğimizden dolayı eksik gelen kitabımız yoktur" dedi.

VARTO DA ÜCRETSİZ DERS KİTAP DAĞITIMINA BAŞLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 17:14:04
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 17:33:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?