3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Ünal'ın sınıfında yas var

KARASU NEHRİ'NDE BOĞULAN ÖĞRENCİNİN SINIFINDA HÜZÜN

Muş'un Hasköy ilçesinde geçen cuma günü arkadaşları birlikte Karasu Nehri'nde balık tutmaya giden ve yıkanmak için girdiği suda akıntıya kapılan Ünal Aktaş'ın sınıf arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Hasköy Kadir Rezzan Has Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) 8. sınıf öğrencileri, Karasu Nehri'nde boğulan Ünal Aktaş'ın (15) sırasını güllerle donattı. Öğrencilerin gözyaşına hakim olamadığı sınıfta öğrencileri teselli etmeye çalışan öğretmen de zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Öğrencileri metanetli olmaları konusunda uyaran Fen ve Teknoloji Öğretmeni Hamza Tokman, "Cuma günü arkadaşımızı kaybettik. Bu açıdan hepimiz biraz hüzünlü, acı ve keder içinde olsak da metanetli olmamız lazım. Çünkü yapılan birtakım hatalar insanların hayatına mal olabiliyor. Sevdiğimiz arkadaşımız bu açıdan birtakım yanlışlar içerisine düşmüşse de sonunun kötü olması hepimizi üzmüştür. Bu tür hatalara bizim düşmememiz lazım. Çünkü böyle şeylerin ne yazık ki telafisi olmuyor ve hepimiz burada maalesef üzülüyoruz. Bu arkadaşımız sürekli size bazı anıları hatırlatıyor olabilir. O yüzden daha fazla kendinizi bu acıyla harap etmeden dünya hayatımıza devam etmeye çalışmak zorundayız" dedi.

Nehir Sayan isimli öğrenci ise, Ünal Aktaş ile yaklaşık 3 yıldır arkadaşlık yaptığını ve uzun süre aynı sınıfta eğitim gördüklerini söyledi. Aktaş'ın sınıfta çok sevildiğini belirten Nehir Sayan, arkadaşının ölmesine büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.

KARASU NEHRİ'NDE BOĞULAN ÖĞRENCİNİN SINIFINDA HÜZÜN
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 13:35:04
Güncelleme :29 Mart 2010 Pazartesi 14:06:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
buse naz ateş IP: 88.250.152.xxx Tarih : 8.12.2012 21:19:46

cnm  arkadaşım  umarım mekanın cennet olur sende biliyorsunki  bizim için çok saygı değer bir arkadaşıımızdın ve hepte kalbimizde öyle kalacaksın...