3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Vali hedefi 12'den vurdu!

SİLAHI SEVMEYEN VALİ HEDEFİ 12'DEN VURDU

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen tabancayla atış yarışmasına katılan Vali Erdoğan Bektaş, hedefi 12'den vurdu.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü, Muş'ta düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Muş-Bitlis karayolu üzerinde bulunan Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü atış poligonunda yarışma düzenlendi.

Düzenlenen yarışmaya; Vali Erdoğan Bektaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Burhanettin Aktı, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Ağır Ceza Reisi İbrahim İlhan, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç, Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz ve emniyet mensupları katıldı.

Yarışmadan önce poligonda Garnizon Komutanı Akti ile yarışan Vali Erdoğan Bektaş, hedefi 12'den vurmayı başardı.

"SİLAH KÜLTÜRÜ İLE BÜYÜDÜK"

Atışlardan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Vali Erdoğan Bektaş, 12 yaşında silahla gezdiğini ama şimdi silahı sevmediğini belirtti. Karadeniz bölgesinde silah kültürünün yoğun olduğunu ifade eden Vali Bektaş, Polis Haftası nedeniyle emniyet mensubu arkadaşlarımız bizleri de mutluluklarına ortak etmek istedi. Ufak bir değişiklik oldu. Atışlarda bulunduk. Ben silahı sevmiyorum. Karadenizliyiz, bizde silah kültürü biraz fazla. Ben 12 yaşındayken silahla geziyordum. O zaman öyleydi. Fakat şimdi nereye koyduğumu hatırlamayacak kadar silaha uzak yaşıyorum" diye konuştu.

Protokol üyelerinin poligondan ayrılmasının ardından emniyet mensupları arasında tabanca ile atış yarışması düzenlendi.

SİLAHI SEVMEYEN VALİ HEDEFİ 12'DEN VURDU
SİLAHI SEVMEYEN VALİ HEDEFİ 12'DEN VURDU
SİLAHI SEVMEYEN VALİ HEDEFİ 12'DEN VURDU
SİLAHI SEVMEYEN VALİ HEDEFİ 12'DEN VURDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 13:28:04
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 21:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?