26
Mayıs
2024
Pazar
MUŞ

Vali Özçimen'den takdir belgesi

Burdur Valiliği'ne atanan Muş Valisi İbrahim Özçimen, başarılı çalışmalara imza atan Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar ile ilin ekonomisine katkıda bulunmak için çaba sarf eden Muş Kızılağaç Tütün Kooperatifi Başkanı Şehmus Solgun'u makamında kabul ederek 'Takdir' belgesi ile ödüllendirdi.

Muş'tan ayrılmadan önce veda ziyaretlerini sürdüren Vali İbrahim Özçimen, Muş'un kalkınması için çaba gösteren başarılı sivil toplum örgütü temsilcileri ile kurum amirlerini de unutmadı. Başarılı çalışmalar sergileyerek Muş tütününü özel sektöre pazarlayarak Muş'ta önemli bir başarıya imza atan Şahmus Solgun ile eğitime büyük katkı sağlayan Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar'ı makamında kabul eden Özçimen, kendilerine çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Solgun ve Bayraktar'a 'Takdir' belgesi veren Vali İbrahim Özçimen, "Muş'tan ayrılırken Muş Kızılağaç Tütün Kooperatifi Başkanı Sayın Şehmus Solgun'u göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan ötürü 'Takdir' belgesi ile ödüllendiriyorum. Kendisinin başarısının Muş ekonomisine katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Başarısının artarak devam etmesini diliyorum. Öte yandan Milli Eğitim Müdürümüz gerçekten çok güzel bir şekilde çalıştı. Burada bizim mahrumiyetimiz çok. Buna rağmen arkadaşımız çok iyi bir şekilde çalıştı ve çok gayret gösterdi. Burada bir şeyler yapılıyorsa eğer bu yürekle, emekle yapılıyor. Gerçekten Muş'ta eğitim bir numaralı önceliğe sahip olan bir konu. Bizde bu önemli konuyu iyileştirirken fedakarlarla ve fedakarlıklarla yapabiliyoruz" dedi.

Muş Kızılağaç tütün Kooperatifi Başkanı Şehmus Solgun ve Milli Eğitim Müdürü İlhami Bayraktar ise, "Sayın Valimizin bu ülkeye çok yararlı bir bürokrat olduğuna inanıyoruz ve gelecekte daha iyi mevki ve makamlarda kendisini göreceğimizden şüphemiz yoktur" diye konuştular.

.
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 11:26:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?