4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Vali sözünü tuttu

Muş Valisi İbrahim Özçimen, geçtiğimiz Ramazan ayında evinde ziyaret ettiği lösemi hastası Muzaffer Baran’ı, babasıyla birlikte makamında kabul ederek söz verdiği bilgisayarı teslim etti.

Yeşilyurt Mahallesi’nde oturan ve 2.5 yıl önce lösemi hastalığına yakalandığı için 7. sınıfta okulu bırakmak zorunda kalan Muzaffer Baran’ı evinde ziyaret ederek yeniden okula başlamasını sağlayan Muş Valisi İbrahim Özçimen, küçük Muzaffer’e ikinci bir sevinç yaşattı.

Muzaffer Baran’ı, babası Seyfettin Baran’la birlikte makamında kabul ederek söz verdiği bilgisayarı teslim eden Vali Özçimen, yardıma ihtiyacı olan vatandaşların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Muzaffer Baran’a tüm okul ve hastane masraflarını karşılama sözü de veren Vali Özçimen, "Muzaffer’i hastalığın pençesinden kurtarmak için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Hastane masraflarının yanı sıra tedavi süresinde uçakla gidip gelmesi için de masrafları karşılayacağız. Muzaffer’in bizden istediği bilgisayarı kendisine teslim ettik. Uzun süreden beri bilgisayar hayali kuran Muzaffer’in bu isteğini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 14:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?