3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Vali'den kadınlara jest

Muş Valisi Erdoğan Bektaş, 'Kadın Çiftçiler Yarışıyor 2009' bilgi yarışması elemelerinde bölge birincisi olarak Türkiye finaline yükselen Muşlu kadınları makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen "Kadın Çiftçiler Yarışıyor" adlı bilgi yarışmanın Şanlıurfa'da düzenlenen bölgeler arası elemelerinde birinci olan Muşlu kadın çiftçiler, 4-5 Temmuz tarihlerinde Türkiye finalinde Muş'u temsil etmeye hak kazandı. Geçen yılki bilgi yarışmasında Muşlu çiftçilerin Türkiye birincisi olmasının ardından bu yıl da kadın çiftçilerin finale yükselmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Erdoğan Bektaş, "Kadın çiftçilerimiz bu yıl da aynı başarıyı sergileyerek finale yükseldi. Bilindiği gibi geçen yıl Muşlu kadın çiftçiler Türkiye birincisi olduğu için bu yılki Türkiye finali 4-5 Temmuz tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek. Yapılacak olan Türkiye finaline ev sahipliği yaptığımız için ayrıca memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Kadın çiftçilerimizden bu başarılarını devam ettirmelerini ve Türkiye finalini de kazanmalarını bekliyorum" dedi.

Vali Erdoğan Bektaş, başarılı çiftçileri çeyrek altın ile ödüllendirdi.
Muş'ta gerçekleştirilecek olan Türkiye finalinde Muş'u temsil edecek olan Dilan Oğuz ve Sedar Kılıç ise geçen yıl elde edilen başarıyı bu yıl tekrar edeceklerini ve Muş'un adını herkese duyuracaklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 10:28:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?