4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUŞ

Valilikte intihar girişimi

VALİLİK BİNASINDA İNTİHARA KALKIŞTI

Muş'ta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na verdiğini projesinin kabul edilmediğini iddia eden bir kişi, valilik binasının camlarını kırarak intihara teşebbüs etti.

Alınan bilgilere göre, Sosyal Riski Azaltma Projesi'nden (SRAP) faydalanmak için SYDV'ye proje sunan eski hükümlü Turgay Özlü, SYDV yetkilileri ile görüşmek için valilik binasına geldi. Vakıf yetkililerinin projeyle ilgili henüz ödeneğin gelmediğini söylemesi üzerine Vali Erdoğan Bektaş'la görüşmek isteyen Turgay Özlü, valiyle görüşemediği için valilik koridorundaki yangın söndürme malzemelerinin bulunduğu bölümden balta alarak camları kırmaya başladıktan sonra intihar etmek istedi. Atlamaması için

kendisini ikna etmeye çalışanlara elindeki baltayı sallayan Turgay Özlü, vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Polislerin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucunda ikna olan Turgay Özlü, ambulansla Muş Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanan Turgay Özlü, burada yapılan müdahalenin ardından Hürriyet Polis Karakolu'na götürüldü.

Olayla ilgili gazetecilere açıklama yapan SYDV'den sorumlu Vali Yardımcısı Okan Leblebicier, şahsın projesinin kabul edildiğini söyledi. SRAP kapmasında 30 bin TL tutarında bir proje hazırlandığını ve 28 bin 500 TL'nin kabul edildiğini ifade eden Okan Leblebicier, bir evrakın eksik olmasından dolayı kendisine ödeme yapılmadığını ve evrakın tamamlanması halinde kısa sürede gerekli ödemelerin yapılacağını söyledi.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

VALİLİK BİNASINDA İNTİHARA KALKIŞTI
VALİLİK BİNASINDA İNTİHARA KALKIŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 17:11:02
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 17:17:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?