3
Mayıs
2024
Cuma
MUŞ

Valinin yırtık bayrak tapkisi

Muş Valisi İbrahim Özçimen, incelemelerde bulunduğu Serinova Beldesi Sağlık Ocağı'nda direğe asılı yırtık ve eski Türk bayrağını görünce görevlilere tepki gösterdi.

Muş Valisi İbrahim Özçimen, Serinova Beldesi'ndeki sağlık ocağında personel eksikliğinin giderilmesi ve lojmanlarının onarımı için incelemelerde bulundu. İl Genel Sekreteri Ahmet Güven, İl Genel Meclisi Başkanı Necmettin Yıldız ve İl Daimi Encümeni Haşim Yılmaz'la birlikte Serinova Sağlık Ocağı'nda incelemeler yapan Vali İbrahim Özçimen, bayrak direğinde asılı olan yırtık ve eski Türk bayrağını görünce görevlilere tepki gösteri. Sağlık ocağı bahçesine girer girmez Türk bayrağını gören Vali Özçimen, kendisini karşılayan Sağlık Memuru Hüseyin Birdal'a, "Elinizde bayrağınız yok mu, bu bayrağın hali ne böyle, çabuk hemen yenisiyle değiştirin onu" dedi.

Daha sonra sağlık ocağını inceleyen Vali İbrahim Özçimen, personel ve hasta yoğunluğuyla ilgili bilgiler aldı. Vali Özçimen, harabe halde bulunan sağlık ocağı lojmanlarını da gezdikten sonra ocağın onarılacağını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 17:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?